Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Apa si usturoiul alunga gripa!


Încă din perioada antichităţii usturoiul este socotit cel mai puternic antibiotic natural, reuşind să vindece cele mai grave boli infecţioase.

De multe ori epidemiile de gripă ne iau pe nepregătite, găsindu-ne cu un sistem imunitar slab. Iată în continuare cea mai bună soluţie de luptă contra gripei: maceratul de usturoi.

Puneţi într-un borcan 6-8 căpăţâni de usturoi zdrobiţi peste care turnaţi un litru de apă rece şi amestecaţi. Deasupra mai adăugaţi şi 2 rădăcini mici sau 2 linguri de frunze de pătrunjel pentru a diminua mirosul şi gustul usturoiului.

Lăsaţi amestecul la macerat cel puţin 2 ore, apoi beţi zilnic câte 5-10 linguri din maceratul strecurat, până ce se termină cantitatea preparată din borcan. Important este să strecuraţi maceratul pe masură ce este consumat.

Bolnavilor de gripă li se recomandă şi frecţiile cu macerat de usturoi călduţ pe spate şi pe mâini. De asemenea se mai pot pune comprese cu macerat călduţ pe tălpi. Rezultatul va fi foarte rapid, în urma tratamentului frisoanele dispărând în câteva ore, iar temperatura corpului va reveni la normal în 1-2 zile.

În plus, pentru grăbirea vindecării beţi şi câte 3-4 căni de ceai cald de ţintaură, timp de 2-3 săptămâni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu