Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Oyama Agaricusl ajuta copiii sa creasca frumosi si sanatosi


Cele 120 de elemente nutritive, pe care le contine suplimetul Bio Activ, au transformat Oyama Agaricus intr-unul dintre cele mai eficiente imunostimulatoare, pentru copiii nostri. Suplimetul contine vitamine, minerale si oligoelemente, care ii ajuta pe copii sa creasca si sa se dezvolte frumos, ferindu-i atit de bolile usoare, specifice copilariei, cit si de afectiunile grave, care se cronicizeaza, la maturitate.

Oyama Agaricus, denumit si Ciuperca Zeilor sau Ciuperca lui Dumnezeu, ajuta la asimilarea calciului si magneziului in organism, fara sa induca, in acelasi timp, o pofta exagerata de mincare (cu efecte negative, pe termen lung), asa cum fac alte suplimente nutritive.
In copilaria foarte mica si mica, Oyama Agaricus ajuta la dezvoltarea si intarirea sistemului osos, prin continutul bogat in vitamina D si previne problemele digestive.
In jurul virstei de 4 ani, virsta la care s-a observant ca apar primele simptome la copiii predispusi sa faca diabet, Oyama Agaricus previne aparitia acestei boli.
La virsta scoala, suplimentul sporeste rezistenta copiilor la efort si ajuta la o mai buna concentrare, datorita continutului de acid glutamic.
In cazul sugarilor, este suficient ca mama sa ia Oyama Agaricus, substantele benefice transmitindu-se, la bebelus, prin lapte, gata procesate si digerate.
La orice virsta, suplimentul ajuta la o buna odihna, in timpul noptii, si la un tonus excelent, in timpul zilei.

REZULTATE ALE STUDIILOR DE CAZ, IN DIVERSE AFECTIUNI SEVERE:

Studiile medicale facute in marile clinici din Japonia, tara de provenienta a acestui supliment, au dovedit ca Oyama Agaricus a facut adevarate minuni, in rindul micutilor care sufera de diverse boli grave:
· Glicemia copiilor cu inceput de diabet a inceput sa se regleze, in timpul administrarii suplimentului.
· Copiii cu astm bronsic, care au luat Oyama Agaricus, au avut crize tot mai rare si mai putin suparatoare.
· Investigatiile copiilor cu deficiente cardiace au aratat ca fluxul sanguin din inima a fost imbunatatit, dupa administrarea de Oyama Agaricus. Rezistenta fizica a acestor copii a crescut, ei ajungand sa duca o viata aproape normal.

MODUL DE ADMINISTRARE:

Administrarea suplimetului Oyama Agaricus se face in functie de virsta si de greutatea corporala a copilului. Pentru o mai buna tolerare a gustului, puteti dizolva suplimentul in ceai neindulcit sau in lapte.

Singura contraindicatie o au copiii alergici la ciuperci.

Ciuperca Oyama Agaricus l-Ciuperca Zeilor-citeste mai mult pe situl: www.terapianaturii.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu