Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Branturile magnetice


EFECTE MEDICALE


După brevetarea în România, în anul 1994, au urmat o serie de teste efectuate de medici pe ei înşişi în laboratoare de acupunctură din România.
Pantofii realizaţi pe baza brevetului 108758 RO acţionează pe toţi cei 92 centri reflexogeni într-o manieră blândă şi uniformă faţă de soluţiile cunoscute, care acţionează pe o gamă cuprinsă între 2-9 puncte reflexogene.

EFECTE CONSTATATE

Asociaţia Acupunctorilor din Banat :
1. Are efect de stimulare reflexă uşoară a terminaţiilor nervoase din talpa piciorului cu valenţe de echilibrare energetică.
2. Utilizarea sa conform instrucţiunilor de folosire este total nenocivă.

CONSTATAREA INFORENERGETICĂ

Din punct de vedere al influenţei asupra aurei umane, branţurile magnetice (B.I. 108758) ridică nivelul energetic cu 40% prin purtare sistematică 10 zile, minim 30min./zi, maxim 60min./zi.

o pacienţii nu au mai făcut viroze
o au dispărut insomniile
o s-a constatat îmbunătăţirea tonusului psihic
o s-a constatat dispariţia unor dureri

MOD DE FOLOSIRE

Pantoful sau branţul cu magneţi se poartă în reprize de câte 10 zile, cu pauză de 5 zile.
Având o încărcare uşoară, pantofii şi branţurile antistres, pot fi purtate 15-30 de minute în cadrul unei zile şi în afara curei.
Polul sud (textura de bumbac)- antistres, beneficitate 140%.
Polul nord (poliuretan expandat) – anti-crampe musculare, reumatism.

ATENŢIE

Persoanele cu proteze cardiace necesită îndrumare şi supraveghere medicale.

SCURT ISTORIC

Caldeenii, indienii, grecii, chinezii si egiptenii foloseau coliere din magnetită pentru prelungirea vieţii şi tămăduirea bolilor.
Se spune că frumuseţea reginei Cleopatra se datora purtării în permanenţă a acelor coliere magnetice şi chiar a unor magneţi lipiţi de frunte.
Avicena din Buhara recomanda bolnavilor, în jurul anului 1000 era noastră, să bea vinul cu nişte particule de magnetită.

CERCETĂRI MODERNE - CONCLUZII

Magnetoterapia modernă foloseşte magneţi speciali din generaţia a III-a. Cercetări asupra utilizării magneţilor în domeniul cancerelor, în Franţa, au condus la apariţia unor comunicări interesante şi promiţătoare privind efectele. China, Japonia, SUA, Rusia, Germania etc. descoperă noi efecte benefice ale magnetoterapiei. Prin măsurători moderne s-a constatat că intensitatea câmpului magnetic terestru s-a redus la jumătate în ultimul secol, din cauza poluării şi a distrugerii stratului de ozon. S-a constatat că o serie de boli precum reducerea capacităţii sistemului imunitar, migrene etc. se datorează acestui fapt.
Confirmări de ultimă oră în această privinţă sunt aduse de cercetările asupra stării de sănătate a cosmonauţilor, despre care s-a crezut că sunt influenţaţi de lipsa gravitaţiei. S-a dovedit că lipsa câmpului magnetic este vinovat de alterarea sănătăţii cosmonauţilor.
Doctorii din Australia, în 1996, spun că prin tratamentul cu magneţi se obţin rezultate în afecţiuni şi boli ca: oboseala, astmul bronhic, cancere, boli de inimă, depresii, psoriazis în peste 85% din cazuri.
magneţii au o acţiune blândă, neagresivă, netraumatizantă, provoacă o creştere a potenţialului bio-energo-caloric , provoacă o stare bună, activează circulaţia sanguină.
SUA: pantofii magnetici pot asigura longevitate la 100 ani. Constatări în anul 2000.

Citeste mai mult pe situl:www.terapianaturii.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu