Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Leacuri de la cititori


Vindecarea T.B.C.-ului cu caverna


12 oua, cu coaja cu tot, se tin timp de 12 ore in suc natural de lamaie (trebuie sa le acopere), apoi se bat bine, se amesteca cu 1 kg de hrean curatat de coaja si dat pe razatoare, 1 litru de tuica naturala tare (palinca de prune), 1 kg de miere. Daca avem, adaugam si putin sirop din muguri de brad. Amestecul se tine la macerat intr-un borcan, vreme de noua zile, dupa care se ia zilnic cate un paharel, dupa mesele principale.

Reteta contra tusei rebele

Tusea rebela, cauz ata de raceli, se vindeca sigur in doua-trei zile daca se bea, in loc de apa, ceai din stiuleti de porumb. Se spala un stiulete cu boabe cu tot (de preferinta cu cocean rosu), indiferent de soi, indiferent de anotimp. Se pune la fiert intr-un litru de apa. Cand lichidul incepe sa se coloreze, se strecoara si se bea. Cine vrea, poate sa lase o parte din lichid in oala si sa fiarba porumbul mai departe, pana se inmoaie boabele, care se pot consuma ca atare, cu sare sau zahar. Ceaiul se bea caldut.

Sirop contra durerilor de gat

Se prepara astfel: 6 linguri de zahar caramelizat (ars in craticioara) se sting cu o cana de apa. Se fierbe timp de 10 minute, impreuna cu o ceapa mica (necuratata de coaja), o nuca in coaja (spalata si sparta), o lingurita de seminte de chimen si 3 frunzulite de dafin. Dupa cele 10 minute se ia de pe foc, se tine vasul acoperit pana la racirea lichidului, care se strecoara, se baga intr-o sticla si se tine la rece. Se iau o data pe zi 5 lingurite, intre mese, pana cand siropul se termina. La terminarea lui a disparut si boala.

Leac pentru vindecarea tumorilor cerebrale

In urma numeroaselor cereri de ajutor, venite din partea unor oameni cu tumori cerebrale, m-am hotarat sa va recomand un leac babesc, cu rezultate spectaculoase. El a fost folosit de o cunostinta apropiata, care s-a vindecat. Internat in spital cu tumoare la creier, bolnavul, avocat de profesie, a fost externat, dandu-i-se putin de trait. Familia s-a pregatit de inmormantare, facandu-i chiar si sicriul. O batrana (Dumnezeu sa-i dea sanatate) i-a recomandat sa incerce un tratament cu spanz (nu stiu denumirea stiintifica, dar cineva mi-a confirmat ca exista in dictionarele cu plante medicinale). Astazi, avocatul respectiv isi desfasoara activitatea in mod normal, in cadrul baroului din Iasi. Iata reteta: Se fierb 2 litri de apa, timp de o jumatate de ora. Din apa fiarta se masoara 1 1/4 litri, in care se pun 7 lingurite pline (cu varf) cu spanz pisat si se mai fierb 5 minute. Se lasa la racit, apoi se strecoara prin tifon. Sticla se tine la frigider. In prima zi, se ia cate o lingurita dimineata, la pranz si seara, dupa mese. A doua zi, se iau cate 2 lingurite dimineata, la pranz si seara, dupa mese; a treia zi se iau cate trei lingurite etc. Doza zilnica se mareste cu o lingurita pe zi, pana se ajunge la 20 lingurite dimineata, 20 la pranz si 20 seara. Se face o pauza de 10 zile, dupa care se repeta tratamentul. Daca nu ajunge cantitatea preparata initial, sa mai face o portie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu