Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

OYAMA AGARIUS REDUCE COLESTEROLUL SI STEATOZA HEPATICA, RAPID, FARA RISCURI SI FARA ALTE TRATAMENTE MEDICAMENTOASE


* COLESTEROL SCAZUT DE LA 220, LA 180

* STEATOZA HEPATICA REDUSA DE LA GRADUL III, LA GRADUL I
* CREATININA REDUSA DE LA 1,9, LA 1,2

ACESTEA SINT REZULTATELE OBTINUTE DE UNUL DINTRE PACIENTII CARE AU FACUT TRATAMENT CU OYAMA AGARICUS, DUPA DOAR 10 ZILE DE ADMINISTRARE A SUPLIMENTULUI.

Traian Simidon, in virsta de 66 de ani, se lupta cu aceste probleme , de ani de zile. Din cauza kilogramelor in plus si a unei alimentatii dezordonate, nu a reusit, pina acum, sa rezolve colesterolul mare si steatoza hepatica. Dupa tot felul de tratamente fara rezultat, si-a propus sa incerce si suplimentul Oyama Agaricus – Ciuperca lui Dumnezeu.
Inainte de a incepe tratamentul, Traian si-a facut un set de analize uzuale. Dupa 10 zile de administrare a suplimentului Oyama Agaricus, in cantitatea potrivita greutatii si inaltimii lui, a repetat aceleasi analize de singe. Rezultatele au fost uimitoare, chiar si pentru medicii care ii cunosc problemele de sanatate: toate valorile investigatiilor au scazut spectaculos, indreptindu-se spre valorile normale.


Ciuperca Oyama Agaricus-Ciuperca Zeilor-citeste mai mult pe situl: www.terapianaturii.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu