Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Ciuperca zeilor, izvor de sãnãtate, tinerete si optimism


Ciuperca zeilor este o adevărată minune pentru sănătate, pastrând intacte tinereţea fizică si mentală...

Ciuperca zeilor nu creste decât în regiunile înalte, iar cultivarea si prelucrarea ei presupun condiţii speciale. Cu toate acestea, “capriciile” acestei ciupercuţe merită respectate. Odată ajunsă în organism, ea elimină dezechilibrele, detoxifiază, stopează multiplicarea celulelor canceroase, echilibrează tensiunea arterială, tumorile de orice natură încep să se micsoreze până la dispariţie, reglează glicemia bolnavilor de diabet, pune bariere procesului de îmbătrânire, prelungeste viaţa, elimină efectele secundare ale tratamentelor clasice si mai face o mie de alte lucruri, în funcţie de bolile de care suferim. Doar pentru cei care au alergie la ciuperci nu poate face nimic! În rest, este un adevărat izvor de sănătate.
Totul a început cu locuitorii regiunii Piedade, de lângă Sao Paulo, Brazilia. În acele locuri, oamenii nu se îmbolnăvesc mai deloc, sunt activi o perioadă mult mai îndelungată de timp, sunt longevivi, iar starea psihică este excelentă. Într-o lume în care tristeţea si depresia aruncă lumea într-un con de umbră, în Piedade oamenii sunt fericiţi si optimisti, chiar dacă duc o viaţă modestă. Iată provocarea pentru oamenii de stiinţă japonezi. S-au întrebat dacă există cumva vreun secret magic, vreo reţetă misterioasă. Nici vorbă! Răspunsul este simplu ca răsăritul soarelui. Localnicii consumau delicioasa ciupercă a zeilor, numită stiinţific Agaricus Blazei Murill, ce creste în zonă.
Ciuperca are 120 de elemente nutritive esenţiale pentru organism (vitamine, minerale, aminoacizi), iar conţinutul bogat de polizaharide (în special beta D glucan) are proprietatea de a limita evoluţia cancerului în organismul uman. Totul este plăcut - gustul este dulce, acţiunea asupra organismului este blândă, iar efectele sunt extrem de benefice, chiar si la nivel psihic. Experimentele făcute pe ciuperca-minune elimină ideea lui “mi se pare”, iar de efectul placebo nici nu poate fi vorba. Există o cazuistică ce cuprinde succese chiar în boli considerate nevindecabile. Adusă în România anul trecut, ciuperca a făcut istorie.

Să umpli golul din suflet cu mâncare?

În urmă cu câteva luni, Oanei C., în vârstă de 28 de ani, din Brasov, nu-i prea plăcea să se uite în oglindă. Grăsimile se îngrămădiseră pe trupul ei într-un mod dizgraţios si parcă nu mai era ea. Cândva avusese o talie de viespe si acum... Ce să facă? Sportul nu-i place. Singura gimnastică pe care o adoră este deschiderea frigiderului, de unde, probabil, nu-si hrăneste numai trupul, ci încearcă să umple si golul din suflet. Dar golul acesta pare că se lărgeste pe măsură ce încearcă să-l umple cu mâncare. O căutare pe Google îi dezvăluie mii de reţete si sfaturi, care mai de care mai sofisticate. Pe care s-o aleagă? Înainte de a închide căutarea, plictisită, Oana îsi propune să mai dea click pe un remediu, doar pe unul... Întâmplare sau nu, află despre ciuperca Agaricus Blazei Murill care, pe lângă alte calităţi, ajută si la slăbit. Si, culmea, fără niciun efort! Îi trebuie puţină voinţă, o alimentaţie corectă si sănătoasă, fără grăsimi, si ciuperca-minune. Din informaţia respectivă află si modul de administrare: “dizolvaţi praful din pliculeţ într-un pahar cu apă călduţă apoi îl beţi - ca pe ness!”. După trei luni, Oana slăbise 11 kilograme: “Am luat trei pliculeţe pe zi. Înainte de masă, suplimentul îmi dădea o senzaţie de saţietate, iar după câteva zile dispăruse complet nevoia de a mai mânca mult. Cred că proprietăţile care i se atribuie, respectiv accelerarea arderilor din organism, îmbunătăţirea metabolismului, eliminarea toxinelor (fără pierderea mineralelor, vitaminelor si oligoelementelor), sunt adevărate. În plus, nu mă mai simt obosită ca înainte si nici depresivă”.

Unde dai si unde crapă!

Traian S., din Bucuresti, în vârstă de 55 de ani, suferă de steatoză hepatică gradul III (boală provocată de un metabolism defectuos, materializată într-un exces de grăsime depusă pe celulele hepatice). Netratată, boala poate duce la steato-hepatită, fibroză si chiar ciroză. Traian află de ciuperca-minune si se hotărăste să urmeze un tratament, din care ia, la început, 6 pliculeţe pe zi. În doar două săptămâni, ecografiile arată un lucru absolut uimitor - steatoza ajunsese la gradul 1. Marea surpriză a lui Traian, a familiei sale, dar si a medicilor care-l supraveghează este revenirea la normal a unui rinichi atrofiat. Acesta nu mai funcţiona de vreo 15 ani, iar pacientul se resemnase demult. Acum medicul lui Traian recomandă ciuperca zeilor ca adjuvant pentru pacienţii pe care îi tratează.
Majoritatea pacienţilor consumă ciuperca în paralel cu tratamentul dat de medicul curant, respectând si regimul alimentar indicat pentru fiecare diagnostic. Si chiar dacă medicii japonezi confirmă compatibilitatea suplimentului cu majoritatea medicamentelor, pentru linistea dumneavoastră vă sfătuiesc să cereţi permisiunea medicului sau farmacistului înainte de a lua ciuperca minune”.

Cazuistică

* Angela M., din Bucuresti, în vârstă de 40 de ani, diagnosticată cu cancer mamar, a suferit o operaţie de mastectomie totală si, după tratamentul cu citostatice, cancerul a dispărut. Psihic, doamna a fost convinsă că va învinge boala, chiar si atunci când s-a lovit de scepticismul medicilor care o tratau. Efortul, ambiţia si voinţa i-au fost răsplătite din plin. Acum ia ciuperca zeilor pentru prevenire (în urma consumării suplimentului, markerii tumorali au scăzut de la 20 la 15), dar si pentru ameliorarea stărilor cauzate de menopauză.
* Ciuperca-minune a reusit în cazul Cameliei R. să reducă efectele unui atac cerebral vascular cauzat de un soc puternic. La vremea scrierii acestui articol, ciuperca îmbunătăţise funcţionarea organismului Cameliei pe următoarele segmente - sistemul imunitar fusese îmbunătăţit cu 60 la sută, sub influenţa ciupercii si a unui tratament cu biorezonanţă, starea ficatului avea o revenire cu 70 la sută, sistemul hormonal arăta o echilibrare cu 25 la sută. Camelia continuă tratamentul cu ciuperca zeilor.
* Doru T. susţine că medicul i-a dat două zile până să-l treacă pe insulină. Omul auzise de ciupercă, dar nu se hotărâse dacă s-o ia sau nu. Cum verdictul suna dramatic, a luat în prima zi patru doze din ciuperca-minune, iar a doua si a treia zi a luat câte sase pliculeţe. Analizele l-au uimit chiar si pe medic, care nu credea că există vreun leac care să acţioneze atât de rapid si eficient.


Ciuperca Oyama Agaricus-Ciuperca Zeilor-citeste mai mult pe situl: www.terapianaturii.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu