Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Aparati-va de gripa cu reteta Toscana


Un amestec de nucsoara, ceapa si usturoi, tipic pentru bucataria italiana, omoara bacteriile gripei - afirma profesorul Paul Scherman, de la Cornell University, Connecticut. Iata sfatul sau: "Mancati zilnic in anotimpul de iarna, nucsoara, ceapa si usturoi. Cantitatea nu are importanta, ci doar faptul ca cele trei arome sa fie proaspete si sa fie mancate impreuna, adaugate la o supa sau un sos de tomate.


Iata reteta: 400 g rosii (pot sa fie si din conserva), 1 ardei, 10 masline negre, 1 lingura de untdel emn de masline, sare iodata sau marina, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 5 lingurite de nucsoara rasa, 2 linguri de smantana.

Mod de preparare: Se curata rosiile de coaja si de seminte, si ardeii de nervurile interioare. Se baga in mixer si se paseaza. Li se scot maslinelor samburii si se toaca. Se amesteca untdelemnul cu maslinele tocate si cu piureul de rosii si ardei. Se sareaza. Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul ras. La final, se adauga si nucsoara. Se serveste rece, nefiert, cu 2-3 linguri de smantana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu