Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Terapia cu apă magnetizată


Pentru organismul uman, consumul de apă tratată cu magneţi este extraordinar de benefic din punct de vedere terapeutic. Se bea în toate tulburările funcţionale şi se recomandă să se facă o cură bianuală (primăvara şi toamna) – un litru sau mai mult pe zi, timp de 30-40 de zile.


Afecţiuni pentru care apa magnetizată este eficientă: abces, acnee, aerofagie, anemie, agitaţie-nervozism, angină, amigdalită, depresie, angoasă, anxietate - 2 litri pe zi, anorexie, apendicită, arterită acută - 2 litri pe zi, astenie -2 litri pe zi, astm -1 litru pe zi, bronşită, bulimie, calculi biliari şi renali - 3 litri pe zi, timp de 2 luni, celulită - 2, 3 litri pe zi, cefalee, depresie - 2 litri pe zi, hipertensiune, colibaciloză, colită acută – 2, 3 zile se administrează, orez fiert şi apă magnetizată, constipaţie, crampe, nevralgii, diabet – 1, 2 litri pe zi; dureri de gambe, genunchi şi şold, dureri de spate, umăr, mâini, dureri localizate în aparatului urinar, frigiditate, gută, hemoroizi, hernie de disc, herpes, insomnie - 2 pahare cu apă magnetizată de băut seara, insuficienţă hepatică şi pancreatică, laringită, probleme de memorie - 2 litri pe zi, migrenă, prostatită, paraziţi intestinali, spasmofilie - 2 litri pe zi, sinuzită, tulburări ale menopauzei, tulburări gastrice - 1, 2 litri pe zi, tromboză, ulcer varicos - 2 litri pe zi, vezică biliară (colecistită, calculi biliari) – 2, 3 litri pe zi, vărsături -100 ml apă magnetizată din 30 de minute în 30 de minute.
Aceasta listă de aplicare poate fi mult îmbunătăţită, apa magnetizată fiind eficientă într-un număr mult mai mare de afecţiuni iar asocierea cu tratamentul cu magneţi, permite creşterea randamentului curativ. Eficacitatea lor a fost dovedită în mai mult de 95% din cazuri!

Celulita şi obezitatea dispar consumând 2-3 litri de apă pe zi, în asociere cu terapia cu magneţi.
Consumul de apă magnetizată reduce nevoia de fumat şi în final o elimină.
Spălarea dinţilor cu apă magnetizată întăreşte dantura şi previne cariile.

Asimilarea unei cantităţi suficiente este de o importanţă esenţială pentru organismul uman, în scopul realizării procesului electromagnetic. Apa magnetizată negativ calmează, căci acţiunea câmpului negativ se transferă asupra sistemului biologic. Odată magnetizată, trebuie acoperită şi se poate folosi 3, 4 zile iar cea care fierbe sau se dezgheaţă (după ce a fost magnetizată înainte) îşi va pierde calităţile magnetice, fiind necesară pentru utilizare, o remagnetizare.
O terapie la îndemâna oricui este magnetizarea apei acasă la dumneavoastră şi consumarea ei de către întreaga familie. Puteţi magnetiza orice lichid: apă minerală, apă de robinet, apă plată, sucuri, tincturi, ceai etc.
Pentru că procurarea unui magnet potrivit nu este tocmai ceva uşor de realizat, există bagheta magnetică cu magneţi bipolari la capăt şi poate fi achiziţionată din comerţ. Bagheta trebuie ţinută în apă (în sticlă, în pahar etc.), iar substanţa astfel magnetizată poate fi folosită de întreaga familie. De exemplu, pentru a magnetiza 200 ml de apă, se ţine bagheta timp de 15 minute în repaus, sau dacă se agită bagheta, se ţine timp de 2-3 minute.
Efecte benefice ale apei magnetizate asupra organismului: îmbunătăţeşte semnificativ starea de sănătate prin reglarea funcţionarii tuturor organelor interne, înlătură starea de oboseală şi lipsa de vigoare, energizează organismul, ameliorează şi reglează procesele digestive, creşte apetitul, elimină toxinele, reduce nevoia de a fuma, reglează circulaţia şi tensiunea, echilibrează sistemul nervos, benefică pentru memorie, în cazuri de astm, tuse, bronşite, febră, benefică pentru rinichi, ficat, stomac, pentru eliminarea calculilor renali şi biliari, pentru spălarea eczemelor, rănilor, tăieturilor, arsurilor, ajută sistemul imunitar în lupta cu bolile.
De asemeni, s-au observat efecte vindecătoare şi în cazuri de: diabet, Parkinson, Alzheimer, epilepsie, faze incipiente de cancer (ca adjuvant în terapiile medicale).
Aceste informaţii cu caracter terapeutic, se recomandă a fi utilizate doar sub atenta supraveghere a unui specialist în terapii alternative.

1 comentarii:

Alexandru IVAN spunea...

TERAPIA BOWEN ( BOWTECH) este de departe cea mai simpla si eficienta terapie a secolului 21.

Trimiteți un comentariu