Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Copii sanatosi toata iarna


Nu-i mai trata raceala cu antibiotice si nici parazitoza cu alte chimicale - incearca sa-l scapi de aceste neplaceri printr-o metoda alternativa.

Dureri de urechi

Inflamatiile urechii sunt afectiuni comune la copiii cu varsta sub cinci ani, cauzate de invazia bacteriana, virala sau provocate de micoze care pot irita canalul urechii.
Incearca...
...sa-i pui in zona urechii o sticla cu apa fierbinte, invelita intr-un prosop, sau un saculet cu sare incalzita. Caldura poate ajuta la ameliorea durerii.
Cercetatorii islandezi sustin ca uleiul esential de busuioc are proprietati analgezice, antiinflamatoare si antimicrobiene, fiind mai eficient in tratarea otitelor acute la copii decat antibioticele. Pune in uleiul cald instilat in ureche o picatura de ulei de busuioc sau foloseste-l in inhalatii impotriva infectiei rinofaringiene, care poate insoti otita medie acuta: 2 lingurite rase cu ceai de busuioc la o cana cu apa.
Administreaza-i multe lichide si sucuri naturale proaspete si un preparat pentru cresterea imunitatii:Aboca ImmunoMix sirop pentru copii (24,7 lei), cu extracte naturale din propolis si radacina de Echinacea. Propolisul are actiune antimicotica, bactericida si bacteriostatica.
Daca simptomele nu se amelioreaza in 24 de ore, adreseaza-te medicului.

Paduchi

Infestarea cu paduchi este o componenta uneori inevitabila a intrarii copilului in colectivitate. Pe cat de dezgustatori sunt paduchii, pe atat de periculosi, asa ca ia masuri urgente!
Impotriva lor exista o gama de solutii si preparate chimice, dar noi iti propunem o formula naturala, cu ulei esential din arbore de ceai. Acesta, originar din Australia, este renumit pentru calitatile sale antifungice si antiseptice, fiind un germicid eficient.
Incearca...
... sa adaugi 10 picaturi de ulei esential din arbore de ceai intr-o sticla de sampon pentru copii.
Sau foloseste unul din sampoanele care contin deja acest ingredient: sampon cu extract din arbore de ceai (Herbagen), 7,50 lei sau sampon antimatreata cu ulei din arbore de ceai si menta, de la Avon (7,99 lei).
Tine-i parul uscat in bataia calda a feonului, timp de 5 minute pe zi, pentru a elimina nepoftitii...

Tuse

In general, tusea apare odata cu raceala si gripa, dar exista si cazuri cand o tuse uscata poate insoti un guturai, o infectie a sinusurilor, urechii sau gatului, in timp ce tusea productiva poate fi declansata de o alergie.
Incearca...
... sa-i dai un ceai cald din plante (tei, musetel), cu suc de lamaie.
Prepara-i chiar tu un medicament contra tusei: 25 g de frunze de cimbru, peste care torni o cana de apa clocotita. Cand se mai raceste, amesteca-l cu o lingurita de miere de albine.
Grind Tus PoliActive pentru copii (29,9 lei) este un sirop natural pe baza de miere de salcam si patlagina, excelent impotriva tusei uscate, iritative, sau expectorante, persistente. Este obtinut din extracte de culturi organice si are un gust placut, bine tolerat de cei mici.
Adauga la tratament un preparat pentru ridicarea imunitatii, cum sunt ursuletii masticabili cu gust de capsuni PropolBaby (27,75 lei), cu propolis si echinacea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu