Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Sa traiti bine ziua de astazi.


In fiecare dimineata, atunci cand va treziti, spuneti-va ca nimic nu este mai important decat sa traiti bine ziua de astazi. Intr-un anume fel, trecutul este mereu viu, el actioneaza inca asupra prezentului vostru, dar nu sunteti obligati sa il lasati sa va subjuge.

Trebuie sa conferiti puterea prezentului, astfel ca el sa domine trecutul si sa il invinga chiar definitiv pentru a-l transforma.
Atunci cand trecutul era prezentul, el era atotputernic. Acum, cand reprezinta trecutul, el este subordonat prezentului, iar prezentul are ultimul cuvant. Trecutul este depasit iar viitorul este pe cale "sa apara". Prezentul este cel care isi impune vointa pentru a transforma trecutul si a orienta viitorul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu