Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

La multi ani, 2010!


 Anul 2010 bate deja la usa; s-a mai dus inca un an din viata noastra. Pentru unii, anul 2009 a fost unul frumos, pentru altii a fost un an plin de greutati. Dar indiferent ce a reprezentat anul 2009 pentru noi toti, trebuie sa avem speranta ca 2010 ne va aduce mai multa fericire si implinirea dorintelor noastre interioare. Fara speranta, totul s-ar narui; asa ca sa zambim optimisti anului 2010.

Va dorim din toata inima multa sanatate, impliniri spirituale si profesionale si sa ajungeti sa va cunoasteti toata fiinta interioara.


Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si… o picatura de speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug… Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu