Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Otita, tratamente naturiste


Otita este o boală caracterizată printr-o infecţie acută sau cronică a mucoasei timpanului. Ea poate avea două forme: supurată şi nesupurată. Semnele otitei acute sunt dureri cu caracter pulsatil, febră şi secreţii, în cazul otitei supurate. În cazul otitei cronice, semnele sunt scăderea auzului şi secreţii purulente periodice.


1. Folosiţi tinctura medicinală din frunze de mătrăgună (Atropa belladonna). Se pun în urechi câte 1-2 picături, de trei ori pe zi.

2. Puteţi utiliza tinctura medicinala din urechelniţă (Sempervivum tectorum). Se pun în urechi câte 2-3 picături, de trei ori pe zi.

3. Uleiul de migdale este şi el un bun remediu. Se pun în urechi câte 3-4 picături de ulei de migdale călduţ, seara, înainte de culcare.

4. În caz de otită supurată se introduce în ureche un tampon mic, înmuiat într-un terci preparat din rădăcină de hrean.

5. Un alt remediu este ceaiul din flori de măceş. Se ia putin ceai, se amestecă cu suc de morcov ras şi puţină smântână şi se introduce în urechi un tampon înmuiat în acest amestec.

6. Amestecaţi suc de ceapă (terci) cu puţin ulei de in şi introduceţi în urechi un tampon înmuiat în acest amestec.

Cu speranţa că remediile propuse vă vor fi de folos vă urez multă sănătate.

1 comentarii:

remedii naturiste spunea...

Urmaresc cu placere acest blog

Trimiteți un comentariu