Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Rugaciunea si semnul crucii vindeca mai repede


Un studiu efectuat de cercetatorii rusi a aratat ca atunci cand oamenii fac semnul crucii si practica rugaciunea se purifica si se vindeca mai repede. Fiziciana Angelina Malahovska a dovedit experimental minunile infaptuite de semnul crucii si de rugaciuni. “Cand mincarea este insemnata cu semnul crucii aceasta este purificata in mod real, imediat. Aceasta este o mare minune, care se intampla zi de zi”, afirma Malahovska. Studiul a fost efectuat de-a lungul a aproape zece ani, cu binecuvintarea Bisericii Ortodoxe Ruse.
Astfel, cercetatorii au verificat efectul rugaciunii “Tatal Nostru” si al semnului ortodox al Sf. Cruci facute asupra bacteriilor patogene. In acest sens, au fost prelevate probe de apa din: fantani, rauri si lacuri si toate contineau stafilococul auriu.

Purifica apa si mancarea

Studiul a dovedit ca, daca se rosteste rugaciunea “Tatal Nostru” si se face semnul Sf. Cruci peste probele de apa, numarul bacteriilor periculoase scade de sapte, zece, sute si chiar mii de ori. Rugaciunea a fost rostita atit de credinciosi, cit si de necredinciosi.
De asemenea, s-a dovedit ca persoanele bolnave, dupa ce au practicat frecvent rugaciunea, au inceput sa se simta mai bine. Insa, daca semnul Sf. Cruci este facut neglijent, de exemplu cu cele trei degete unite incorect, sau duse in afara locurilor corecte (mijlocul fruntii, centrul plexului solar si cavitatile umerilor drept si sting), rezultatul pozitiv este redus sau chiar nu exista.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu