Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

Creme miraculoase


Cercetarile care conduc la aparitia unor noi produse cosmetice antiimbatranire sunt aplaudate unanim de femei. Folosind diverse produse, cum ar fi uleiuri esentiale, extracte din plante, sau alge marine, se concep creme „miraculoase”, ce tin anii in loc. Acestea asigura fermitatea tenului, regenerarea si revitalizarea celulara, dand un aspect de prospetime si tinerete. Important este insa sa acordati atentia cuvenita obrazului dumneavoastra si atunci cand sunteti foarte tanara.

Astfel, si la 20 de ani o piele sensibila se rideaza. Este momentul aparitiei ridurilor fine din jurul ochilor si al gurii. Este bine sa folositi creme hidratante si masti hranitoare. Dupa 30 de ani procentul de colagen si elastina din fibrele epidermei incepe sa scada fapt ce duce la accentuarea ridurilor fine. Pielea delicata din jurul ochilor se rideaza usor, si pot aparea pigmentari si deshidratari ale tenului. Se recomanda respectarea „regulilor de aur” privind demachierea, ingrijirea obrazului, gatului, decolteului si folosirea cu regularitate a unor creme antirid.
Dupa 40 de ani liniile fine se adancesc; la fel ridurile de expresie. Pielea isi pierde elasticitatea, devine pufoasa si incapabila sa-si recapete supletea. Pielea devine mai sensibila si din cauza fluctuatiei hormonale se pateaza usor. Se recomanda folosirea cremelor antiimbatranire cu colagen, elastina si acid hialuronic. Dupa 50 de ani, cand nivelul de estrogen scade, pielea devine uscata, cu riduri adanci si patata. Este momentul cand cremele regeneratoare si serurile revitalizante isi arata din plin valentele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu